اطلاعیه سمینار کارشناسی ارشد

قابل توجه کلیه دانشجویانی که درس سمینار خود را اخذ و تمایل به ارائه سمینار خود در ترم دوم سال ۹۵-۹۶ دارند زمان ارائه سمینار به شرح زیر می باشد:

۱- سه شنبه ۹۶/۳/۲ و ۹۶/۳/۹ از ساعت ۱۵:۴۵ الی ۱۷:۱۵ ساختمان ابن سینا بلوک A کلاس ۴۱۴

۲- شنبه ۹۶/۳/۶ از ساعت ۱۵:۴۵ الی ۱۷:۱۵ ساختمان ابن سینا بلوک A کلاس ۴۰۹

موارد الزامی برای کسب نمره سمینار:

۱- کلیه دانشجویان متقاضی باید حداقل در دو جلسه از جلسات فوق و از ابتدای ساعت در جلسه حاضر باشند. و در هر دو جلسه آمادگی ارائه داشته باشند.

۲- مراجعه دانشجویان در غیر ساعات و تاریخ های مذکور امکان پذیر نمی باشد.

۳-  مجوز ارائه دانشجویان در صورت اخذ نمره کتبی از استاد راهنمای مربوطه می باشد. (جهت دانشجویان ورودی قبل از ۹۴ ، ۱۵ نمره و بعد از ۹۴، ۱۲ نمره به عهده استاد راهنما و مابقی نمره بعد از ارائه شفاهی در تاریخ های فوق الذکر توسط استاد درس روش تحقیق اعمال خواهد گردید.)

۴- تحویل نسخه پرینت شده از گزارش سمینار به همراه فایل پاورپوینت جهت روز ارائه الزامی می باشد.

پاسخ دهید